Потписан меморандум о сарадњи са кинеском компанијом CRBC

Предсједник Републике Српске Милорад Додик потписао је у уторак у Бањој Луци меморандум о разумијевању и сарадњи на пројектима изградње аутопутева у Републици Српској са представницима Кинеске корпорације за путеве и мостовре – CRBC.

Потписивању меморандума присуствовали су предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић и вршилац дужности директора Јавног предузећа „Аутопутеви Републике Српске“ Недељко Ћорић.

Предсједник Додик изразио је увјерење да ће сарадња са овом Корпорацијом, која има велико искуство у реализацији пројеката у области саобраћајне инфраструктуре широм свијета, бити успјешно реализована, те је истакао да је израдња мреже аутопутева приоритени пројекат од стратешке важности за цјелокупно друштво и привреду.

Саговорници су исказали обострану заинтересованог за наставак изградње мреже аутопутева кроз Републику Српску, саопштено је из Кабинета предсједника Републике Српске.

БАЊАЛУКА, 25. АПРИЛА /СРНА/ – Предсједник Републике Српске Милорад Додик потписао је данас у Бањалуци меморандум о разумијевању и сарадњи на пројектима изградње ауто-пута у Српској са представницима Кинеске корпорације за путеве и мостове /ЦРБЦ/.