Српска у знаку тениса!

Тениска грозница тресе Бању Луку и Републику Српску!

Захваљујући АТП турниру „Српска Опен“, на којем учествују нека од највећих имена свјетског тениса, предвођена најбољим свих времена, Новаком Ђоковићем, Бања Лука и Република Српска ових дана живе и дишу за тенис!

Свој допринос свеопштој еуфорији и позитивној енергији, дало је и Јавно предузеће „Аутопутеви Републике Српске“ д.о.о. Бања Лука, које је још од недјеље, на свим информативним порталима изнад аутопутева у Српској исписало поруке добродошлице, како учесницима турнира, тако и бројној публици са свих страна свијета. На порталима се тако могу прочитати поруке „Добро дошли у Републику Српску“ и „Добро дошли на Српска опен 2023“, на српском и енглеском језику, а уз натписе стоје и тениске лоптице у бојама Српске.

Поред тога, сви радници Одјељења за наплату путарине, односно инкасанти, вође смјене, те сарадници за контролу наплате путарине и сарадници за аналитику и праћење наплате путарине, током ове седмице обучени су у црвене мајице, украшене амблемом Републике Српске и ознакама ЈП „Аутопутеви Републике Српске“, те натпис „No.1e“ и „Добро дошли на Српска опен“.

Осмјехом, надалеко познатом љубазношћу и професионалним односом према послу, запослени у систему наплате путарине освајају симпатије корисника услуга, који су сагласни са поруком да су на турнир сви добро дошли, али један једини за све у Српској био је и остао – Ноле!