Ћорић: Задовољни радници темељ успјешног пословања

Вршилац дужности директора Јавног предузећа „Аутопутеви Републике Српске“ Недељко Ћорић, са сарадницима, посјетио је данас неколико наплатних станица на аутопутевима у Републици Српској, као и оба Центра за одржавање и контролу саобраћаја (ЦОКС), како би се у непосредном разговору са запосленима у Одјељењу за наплату путарине увјерио у стварно стање на терену и сазнао што више информација о свакодневним изазовима и проблемима, са којима се инкасанти, вође смјена и сарадници за аналитику и праћење наплате путарине, сарадници за контролу наплате путарине  и оператери, сусрећу током рада са корисницима.

Одјељење за наплату путарине, при Сектору за економско – финансијске послове предузећа уједно је и најбројније одјељење у предузећу и њихов рад се одвија у смјенама, дугим по 12 часова. В. д. директора Ћорић није крио задовољство чињеницом да поменуто одјељење функционише беспријекорно, те да су корисницима на располагању професионалци у свом послу, којима ниједан проблем не представља енигму и нерјешив задатак.

-Наши радници ефикасни су у обављању свог посла и њихов рад карактерише висок степен професионализма и посвећености. Оно што краси, не само ово одјељење, већ и све остале секторе у предузећу, јесте међусобно поштовање и уважавање, што је темељ успјешног пословања читавог предузећа. То је уједно и један од основних разлога, због којих је ЈП „Аутопутеви Републике Српске“ једно од најбољих предузећа у Српској – закључио је Ћорић.