Ћорић честитао празник возачима и аутомеханичарима

Вршилац дужности директора Јавног предузећа „Аутопутеви Републике Српске“ д.о.о. Бања Лука Недељко Ћорић честитао је 15. јануар, Међународни дан возача и аутомеханичара, свим професионалним и другим возачима, као и механичарима, без којих је незамисливо функционисање било ког сегмента друштва.

-Ви сте на друмовима у свим временским условима, празнике проводите за воланом, умјесто са својим породицама, стижете на одредишта и омогућавате другим субјектима да несметано обављају своје функције. Колико сте нам свима значајни, видјели смо у вандредним околностима, када је читав свијет стао, само сте ви и даље крстарили путевима и доносили спас, тамо гдје се нада гасила – нагласио је в. д. директора Ћорић.

Он је поручио да ЈП „Аутопутеви Републике Српске“ д.о.о. Бања Лука посебно цијени све возаче, који су препознали значај аутопутева, као најбезбједнијих саобраћајница и који их свакодневно користе, како би што сигурније своје путовање привели крају. У наредном периоду, нагласио је Ћорић, ЈП „Аутопутеви Републике Српске“ д.о.о. Бања Лука интензивно ће радити на реализацији великих инфраструктурних пројеката, како би цијелој Српској омогућили савремену, сигурну и брзу везу између њених локалних заједница, али и региона и Европе.