Станаревић: Медији важан фактор сваког друштва

Вршилац дужности директора Јавног предузећа „Аутопутеви Републике Српске“ д.о.о. Бања Лука мр Слободан Станаревић, са сарадницима, угостио је на радном доручку уреднике и новинаре електронских и штампаних медија из Републике Српске и БиХ, који су и у овој 2022. години редовно пратили све активности овог предузећа, првенствено реализацију великих пројеката путне инфраструктуре.

Директор Станаревић је искористио прилику да се представницима „седме силе“ још једном захвали на објективном и коректном извјештавању, али и на интересовању за све оно што ЈП „Аутопутеви Републике Српске“ граде и припремају за наредни период.

– Могу одмах да најавим да ће оваква окупљања постати традиција, јер је ово идеална прилика и за вас и за нас да у пријатној и опуштеној атмосфери сумирамо све што смо урадили у протеклом периоду. Захвални смо што нас пратите, што се интересујете за наш рад и што све то представљате јавности. Ви сте веома важан, можда и најважнији фактор једног друштва и морате радити на побољшању сопственог материјалног положаја – додао је Станаревић, нагласивши да у томе представници „седме силе“ морају да имају подршку цјелокупног друштва.

Станаревић је најавио нове пројекте ЈП „Аутопутеви Републике Српске“ у наредној години, те изразио наду да ће представници медија благовремено извјештавати јавност о свим важним активностима овог предузећа.

-Свима вама и нама у Новој 2023. години желим пуно здравља, успјеха и лијепих вијести – поручио је Станаревић.