Потписани уговори о додјели донација

Представници спортских, културних, хуманитарних и других удружења грађана, који су по одлуци Комисије за додјелу донација Јавног предузећа „Аутопутеви Републике Српске“ д.о.о. Бања Лука добили новчану подршку пројектима пријављеним на јавни позив овог предузећа, данас су у Бањој Луци потписали уговоре о додјели донација.

Вршилац дужности директора ЈП „Аутопутеви Републике Српске“ Слободан Станаревић, у обраћању окупљенима, нагласио је да предузеће први пут додјељује донације, као вид новчане подршке у области спорта и културе, те као вид хуманитарне и социјалне помоћи.

-Изненађени смо великим бројем пријава, али смо ипак одлучили да свима, који су нам послали захтјев, одобримо донацију. Можда неки нису задовољни износом, али смо се потрудили да никог не одбијемо. Следећи пут ћемо планирати веће изиносе за ове намјене, како би могли више да помогнемо – поручио је Станаревић, истакавши да је ЈП „Аутопутеви Републике Српске“ д.о.о. Бања Лука друштвено одговорна компанија, која разумије потребе савременог друштва.