Вриједна помоћ кинеских партнера

Јавно предузеће „Аутопутеви Републике Српске“ д.о.о. Бања Лука добило је пакет од 500 заштитних маски, које ће умногоме олакшати рад запослених, првенствно на наплатним станицама дуж аутопута Е 661 Градишка-Бања Лука и аутопута „9.јануар“ Бања Лука-Добој.

Пакет са заштитним маскама поклон је кинеског партнера, компаније „Шандонг Интернационал“, односно, кћерке-фирме у Републици Српској „СДХС-ЦСИБХ“, која увелико припрема пројектну документацију за изградњу аутопута Бања Лука-Приједор.

Директор ЈП „Аутопутеви Републике Српске“ д.о.о. Бања Лука Душан Топић захвалио је на вриједној помоћи, која ће помоћи у ефикаснијем спровођењу већ предузетих мјера заштите у борби против заразе коронавирусом.

-Предузели смо већ све мјере предострожности и заштите здравља, како наших радника, тако и људи, са којима долазимо у непосредан контакт у свакодневном раду. Помоћ кинеских партнера значајна је у сваком погледу, јер ће маске свакако бити искориштене на прави могући начин, али и са аспекта људскости, јер су се у овом тешком тренутку сјетили да нам и на овај начин олакшају заједнички рад-поручио је Топић.